O‘ZBEKISTONDA ILK SHAHARSOZLIK BELGILARINI PAYDO BO‘LISHI: SOPOLLITEPA VA JARQO‘TON MADANIYATI MISOLIDA (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada, biz O‘zbekiston shaharsozlik madaniyatini Jarqo‘ton va Sopollitepa yodgorliklari misolida o‘rganamiz. Shuningdek,   Bu yodgorlilarda  shaharsozlik belgilari va xususiyatlarini ajratib o‘rganiladi va ilmiy-nadqiq etiladi.