НАЖМИДДИН КУБРО ВА АЛИШЕР НАВОИЙ АСАРЛАРИДА АДАБИЙ МУШТАРАКЛИК (Modern education and development, 2025)
Ушбу мақолада ўзбек мумтоз адабиётидаги кубравийлик тариқати ва анъаналари, Ўрта Осиё халқларининг ҳаёт тарзи, дунёқараши, уларнинг ўзига хос хусусиятлари, Нажмиддин Кубро ирфоний асарларининг издошлари ва кейинги давр адабиёти вакиллари ижодига таъсири  масалалари ёритилган.