RAQOBATBARDOSH XUSUSIY TADBIRKORLIKNI SHAKLLANTIRISHDA HUKUMAT QO‘LLAB-QUVVATLASHINING MEXANIZMLARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada raqobatbardosh xususiy tadbirkorlikni rivojlantirishda hukumat tomonidan ko‘rsatiladigan qo‘llab-quvvatlash choralari va ularning samaradorligi tahlil qilingan. Xususan, huquqiy baza, moliyaviy yordam vositalari, infratuzilma qo‘llab-quvvatlovi hamda kadrlar salohiyatini oshirish mexanizmlari yoritilgan. Shuningdek, rivojlangan mamlakatlar tajribasidan kelib chiqib, O‘zbekiston sharoitida qo‘llash mumkin bo‘lgan takliflar ishlab chiqilgan.