SANOAT KORXONALARIDA ISHLAB CHIQARISH RESURSLARI TEJAMKORLIGINI TA‘MINLASH YO‘LLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarida ishlab chiqarish resurslarini tejamkorlik bilan ishlatishning muhim jihatlari, samaradorlikni oshirish usullari va innovatsion texnologiyalarning ahamiyati yoritilgan. Asosiy e’tibor energiya va xomashyo sarfini optimallashtirishga, chiqindilarni kamaytirishga hamda avtomatlashtirish orqali ishlab chiqarish jarayonlarini takomillashtirishga qaratilgan. Shuningdek, resurslarni tejash bo‘yicha ilg‘or tajribalar va xorijiy mamlakatlarning tajribasi ham ko‘rib chiqiladi.