SANOAT KORXONALARI MOLIYAVIY NATIJALARINI YAXSHILASH VA UNDAN SAMARALI FOYDALANISH YOʻLLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada sanoat korxonalari moliyaviy natijalarini yaxshilash va ularning moliyaviy resurslaridan samarali foydalanish yoʻllari tahlil etilgan. Korxonalarning moliyaviy holatini yaxshilash uchun innovatsion boshqaruv usullari, xarajatlarni optimallashtirish, investitsion faoliyatni rivojlantirish va moliyaviy rejalashtirish strategiyalari oʻrganilgan. Shuningdek, maqolada xalqaro tajriba asosida sanoat korxonalarining rentabelligini oshirish yoʻnalishlari taklif etilgan.