TAʼLIM MUASSASASI VA OILADA BERILADIGAN IJTIMOIY PEDAGOGIK FAOLIYAT (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim muassasasi va oilada olib boriladigan ijtimoiy-pedagogik faoliyatning mohiyati, vazifalari va ahamiyati keng tahlil qilingan. Oila va ta’lim muassasasi jamiyatning eng muhim ijtimoiy institutlaridan biri bo‘lib, ular farzandning ma’naviy, axloqiy, aqliy va jismoniy rivojlanishida hal qiluvchi rol o‘ynaydi.