VASIYLIK VA HOMIYLIK ORGANLARI SOHASIDAGI MUNOSABATLARNI TARTIBGA SOLISH (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada vasiylik va homiylik institutlarining huquqiy, ijtimoiy va psixologik jihatlari chuqur tahlil qilinadi. Vasiy va homiylik munosabatlarini tartibga soluvchi qonunchilik, uning amalga oshirish mexanizmlari va jamiyatdagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, ushbu institutlarning yetim bolalar, qariyalar va nogironlar hayotidagi roli va dolzarbligi tahlil qilinadi.