O‘ZBEK ADABIYOTIDA ALEKSANDR FAYNBERG IJODINING O‘RNI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Aleksandr Faynbergning hayoti, ijodiy faoliyati hamda madaniy merosi haqida ma’lumot beriladi. Unda shoirning o‘zbek adabiyoti va madaniyatini rivojlantirishga qo‘shgan hissasi, xususan, she’riy to‘plamlari, tarjimonlik faoliyati va kino sohasidagi ishlari batafsil yoritilgan.