MEHRIBONLIK UYI TARBIYALANUVCHILARI BILAN OLIB BORILADIGA IJTIMOIY-PEDOGOG FAOLIYATDA SHAXSGA YO‘NALTIRILGAN TA’LIM TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada mehribonlik uyi tarbiyalanuvchilari bilan olib boriladigan ijtimoiy-pedagogik faoliyatda shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim texnologiyalaridan foydalanish masalasi yoritilgan. Shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim yondashuvi bolalarning individual xususiyatlarini hisobga olgan holda o‘qitish va tarbiyalashni nazarda tutadi. Maqolada ta’lim jarayonida qo‘llaniladigan zamonaviy texnologiyalar, interaktiv metodlar hamda psixologik-pedagogik qo‘llab-quvvatlash usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu yondashuvning tarbiyalanuvchilarning ijtimoiy moslashuvi va kelajak hayotiga tayyorgarligi uchun ahamiyati ko‘rsatib o‘tiladi.