IJTIMOIY PEDAGOG KASBI VA UNING VAZIFALARI VA HUQUQLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy pedagog kasbining jamiyatdagi ahamiyati, uning asosiy vazifalari va huquqlari keng yoritiladi. Ijtimoiy pedagogning roli nafaqat ta’lim jarayonida, balki yoshlarning ijtimoiy hayotga moslashishi, huquqlarini himoya qilish va psixologik yordam ko‘rsatishda ham muhim ahamiyat kasb etadi. Shuningdek, maqolada ijtimoiy pedagoglarning bolalar, o‘smirlar va ehtiyojmand guruhlar bilan ishlash usullari, ularning jamiyatdagi o‘rni va huquqiy imkoniyatlari haqida ham so‘z boradi.