XALQ PEDAGOGIKASIDA OTA-ONA VA FARZANDLAR MUNOSABATLARINING IFODALANISHI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada xalq pedagogikasida oilaning ahamiyati, uni tashkil qiluvchi a'zolar munosabati, ota-onalarning o'zaro munosabatlarini farzandlar tarbiyasiga ta'siri, shuningdek farzandlar va ota-ona munosabatlarining ifodalanishi haqida fikr yuritilgan.This article discusses the importance of the family in folk pedagogy, the relationship of its constituent members, the influence of parents' interactions on children's upbringing, as well as the expression of children's and parents' relationships. В данной статье рассматривается значение семьи в народной педагогике, взаимоотношения ее составляющих членов, влияние взаимодействия родителей на воспитание детей, а также выражение детских и родительских отношений.