VASIYLIK VA HOMIYLIK SOHASIDAGI MUNOSABATLARNI TARTIBGA SOLISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada vasiylik va homiylik tizimlarining ijtimoiy va huquqiy tartibga solinishi haqida so'z boradi. Maqola vasiylik va homiylikning huquqiy asoslari, ularning jamiyatdagi roli va tizimlarning samaradorligini oshirish uchun zarur bo'lgan amaliy yechimlarni tahlil qiladi. Bunda, vasiylik va homiylikni amalga oshirishdagi muammolar, shuningdek, bu tizimlar orqali yordamga muhtoj shaxslarni himoya qilish va ularning huquqlarini ta'minlashdagi ahamiyati ko'rsatilgan. Maqola, asosan, jamiyatda ijtimoiy himoya tizimlarining samarali ishlashi uchun zarur huquqiy va amaliy choralarni tavsiya etadi.