XALQ QOʻSHIQLARIDA TIMSOLLAR RANG-BARANGLIGI (Modern education and development, 2025)
ushbu maqolada xalq ogʻzaki ijodining qadimiy janri hisoblangan qoʻshiq va uning janriy tabiati, mavzudoirasi hamda timsollar olamihaqida soʻz yuritiladi. Qoʻshiqlarning xalq hayotida tutgan oʻrni, lirikadagi badiiy-estetik vazifasi ochib beriladi.