MAKABGACHA YOSHDAGI BOLALAR BILAN TASHKIL ETILADIGAN IJTIMOIY PEDAGOGIK MUAMOLAR (Modern education and development, 2025)
Ijtimoiy pedagogik muammolar mavzusi, bolalar tarbiyasidagi turli qiyinchiliklar va muammolarni tahlil qilishni nazarda tutadi. Ushbu mavzu bolalarning ijtimoiy, emosional, va intellektual rivojlanishini ta'minlashda mavjud bo'lgan muammolarni o'rganadi. Ayniqsa, maktabgacha yoshdagi bolalar bilan bog'liq ijtimoiy pedagogik muammolar, jamiyatdagi o'zgarishlar, oilaviy sharoitlar, ta'lim tizimining samaradorligi kabi omillar bilan chambarchas bog'liqdir. Ushbu ishda bolalar bilan ishlashda yuzaga keladigan asosiy muammolar, ularning yechimlari va ijtimoiy pedagogik yondashuvlar haqida batafsil ma'lumot beriladi.