PSIXOLOGIK XIZMAT KO’RSATISHDA XARAKTER XUSIYATLARI (Modern education and development, 2025)
Psixologiya fanida xarakterga turlicha ta'rif berilishiga qaramay, uning asosiy belgilari ta'kidlanishi bilan bir-biriga mohiyati bilan muvofiq tushadigan xususiyatlari ushbu maqolada ochib berilgan.