O’QUVCHILAR QOBILIYATI VA ISTE’DODINI RIVOJLANTIRISH (Modern education and development, 2025)
O’quvchilar qobiliyatini rivojlantirish  , o’quvchilarni  iste’dodini bilish usullari , har bir yosh davrini o’ziga xos holatlari va o’quvchilar bilan to’g’ri munosabat o’rnatish mudrab yotgan layoqatni yuzaga chiqarish.