"SUN'IY INTELLEKT XAVFSIZLIGI VA AXLOQIY MUAMMOLARI" (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada sun'iy intellekt texnologiyalarining tez sur’atlar bilan rivojlanishi ma’lumotlar xavfsizligi, diskriminatsiya, noto‘g‘ri qarorlar qabul qilish kabi muammolarni keltirib chiqarishi mumkinligi haqda so’z yurutilgan. Shu bilan birga, AI tizimlarining kiberxavfsizlikka ta’siri va ish o‘rinlariga bo‘lgan ta’siri ham tahlil qilinadi. Mazkur ish sun'iy intellektni xavfsiz va adolatli rivojlantirish yo‘llarini tushunishga qaratilgan.