BOSHLANG‘ICH SINF O'QUVCHILARIDA ATMOSFERA HAQIDAGI BILIMLARNI SHAKLLANTIRISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida tabiiy fanlarni o‘qitish jarayonida atmosfera haqidagi bilimlarni shakllantirish, zamonaviy metod va usullar orqali mustahkamlash haqida fikrlar bildirildi. Atmosferaning tabiatdagi o‘rni va ahamiyatini amaliy mashg‘ulotlar orqali o‘rganish samarali natija berishi haqida xulosa qilindi.