MILLIY AN’ANALAR – MA’NAVIY SOG‘LOM OILA GAROVI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada milliy an’analar va ularning ma’naviy sog‘lom oila shakllanishidagi o‘rni tahlil qilinadi. Milliy qadriyatlarning oilaviy tarbiya, farzand kamoloti va jamiyat barqarorligidagi ahamiyati yoritib beriladi. Oilaviy birdamlik va mustahkamlikning asosiy omillari sifatida milliy urf-odatlar va qadriyatlarning roli ko‘rib chiqiladi.