“INFORMATIKA DARSLARIDA O`YIN TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING SAMARASI” (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola umumta’lim maktablarining informatika darslarida o’yin texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyatiga bag’ishlangan. O’quvchilar ongida informatikaning fan  sifatidagi o’rni hamda uning boshqa tarmoqlarining maqsad va vazifalari haqida fikr bildirilgan. Shuningdek, o'rta ta'limning asosiy vazifalaridan biri yosh avlodga axborot madaniyatini va uning mafkuraviy darajasini har tomonlama yaxshilash to`grisida malumotlar keltirilgan.