KICHIK GURUHLARDA TA’LIM OLIShNING AFZALLIKLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada kichik guruhlarda ta’lim olishning afzalliklari tahlil qilinadi. Kichik guruhlarda ta’lim olish o‘quvchilarning bilimlarni chuqur o‘zlashtirishiga, faol ishtirok etishiga, mustaqil fikrlashiga va jamoaviy ishlash ko‘nikmalarini rivojlantirishga yordam beradi. Shuningdek, bu usul ta’lim jarayonini interaktiv qilish va o‘quvchilarning motivatsiyasini oshirishga xizmat qiladi.