FUQAROLIK HUQUQIDA ISTE’MOLCHILAR HUQUQLARINI HIMOYA QILISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada fuqarolik huquqida iste’molchilar huquqlarini himoya qilish masalalari ko‘rib chiqiladi. Iste’molchilarning huquq va manfaatlarini himoya qilish fuqarolik huquqining muhim jihatlaridan biri bo‘lib, u davlat va fuqarolar o‘rtasidagi munosabatlarda huquqiy barqarorlikni ta’minlaydi. Maqolada O‘zbekiston Respublikasi Fuqarolik kodeksi va “Iste’molchilar huquqlarini himoya qilish to‘g‘risida”gi qonun asosida iste’molchilar huquqlarining himoya qilinish mexanizmlari, huquqiy vositalari hamda sud amaliyoti tahlil qilinadi.