“OʻZBEK MUMTOZ ADABIYOTIDA AYOLLAR” (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada  o‘zbek mumtoz adabiyotida ayollarning ahamiyati ayollarning roli alohida oʻrinda turishi, ular nafaqat yozuvchilar, balki ijodkor sifatida ham adabiyotning rivojlanishida muhim ahamiyatga ega boʻlgani. Ayollar tasvirlangan asarlarda o‘ziga xos bir ifoda tarziga ega ekani haqida so‘z yuritilgan