BURCHAKLAR VA KOʻPYOQLAR. MUNTAZAM KOʻPYOQLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktab va kasb-hunar maktabi o‘quvchilari uchun burchaklar va koʻpyoqlar muntazam koʻpyoqlar haqida to‘liq ma’lumot berib o‘tilgan. Shuningdek, maqolada ko‘pyoqlar haqida muallif tomonidan misollar orqali tushuntirilgan va yoritib berilgan.В этой статье представлена ​​полная информация об углах, многочленах и правильных многочленах для школьников и учащихся ПТУ. Также в статье автор объясняет и освещает полиномы на примерах.This article provides complete information about angles, polynomials and regular polynomials for school and vocational school students. Also in the article, the author explains and highlights polynomials using examples.