DORI MODDALARINI ORGANIZMGA YUBORISHDA BEMORLARGA HAMSHIRALIK PARVARISHI (Modern education and development, 2025)
Bemorlarga dori moddalari yuborishda hamshiralik parvarishi muhim ahamiyatga ega. Zamonaviy tibbiyotda bemorlarning davolanish jarayonida dori vositalarining to‘g'ri va samarali qo‘llanilishi, shuningdek, ularni bemorga yetkazish jarayoni sog'liqni saqlash tizimining ajralmas qismidir. Hamshiralik parvarishi, bemorlarning holatini yaxshilash va ularning davolanish jarayonini tezlashtirishda muhim rol o‘ynaydi.