KUTUBXONALARDAGI BADIIY ADABIYOTLAR VOSITASIDA BOLALAR BOG'LANGAN NUTQNI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada Badiiy adabiyotlar vositasida bog’langan nutqni rivojlantirish texnologiyalari o’rganilgan. Shu bilan birgalikda, maqolada hikoya, ertak, asarlar yordamida bolalarnining nutqini rivojlantish  mazmuni tahlil qilingan.