BOLALARDA O'TISH DAVRI INQIROZLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada bolalarning o'sish mobaynida ularda kuzatiladigan o'zgarishlar va “men” konsepsiyasi rivojlanishi va ularning yuqori bosqichga ko'tarilishida xulq-atvorlari tahlil qilinadi. Bolalarning o'yin xizmati, mehnat xizmatidan ularni ijtimoiy hayotga tayyorlash ishlari haqida ma'lumot keltirilgan.