BIOLOGIYA FANI RIVOJLANISHIDA I.I.MECHNIKOVNING HISSALARI (Modern education and development, 2025)
Bu maqolada rus biologi,  Fagotsitar nazariyani yaratgan olim I.I.Mechnikov hayoti, va faoliyati haqida, uning ilmiy nazariyasining Biologiya va Immunologiya fani rivojlanishidagi roli haqida keltirilgan