MEN O'ZBEKLIGIMDAN FAXRLANAMAN! (Modern education and development, 2025)
mazkur maqolada inson qalbida jo'sh uradigan eng oliy tuyg'ulardan biri vatan toyg’usi haqida yozilgan .Har bir inson o'z tug'ilib o'sgan yurti, uning tarixi, madaniyati va an'analari bilan faxrlanishi tog’risida  ma’lumotlar keltirilgan . This article is about one of the highest feelings that stirs in the human heart - the feeling of homeland. Information is provided about the pride of every person in the country where he was born and raised, its history, culture and traditions.