MAXSUS TA'LIMGA MUHTOJ BOLALARGA INTEGRATSIYALASHGAN TA'LIM SHAROITLARIDA YORDAM KO'RSATISHNING G'ARBIY YEVROPA TAJRIBASI (Modern education and development, 2025)
Maqolada integratsiyalashgan, yani maxsus tarbiyaga muhtoj bolalar uchun mo'ljallangan inklyuziv ta'lim standartlari, aynan mana shunday ta'lim tizimini G'arbiy Yevropa davlatlarida tashkil etilgani va uning ahamiyati bilan birgalikda, inklyuziv ta'lim tizimini Yevropaning bir nechta davlatlaridagi tajribaviy jarayoni haqida fikr yuritilgan. Ushbu maqola orqali, G'arbiy Yevropaning bir nechta davlari misolida inklyuziv ta'lim taraqqiyot haqida ma'lumotga ega bo'lishingiz mumkin.