HOZIRGI KUNDA XALQ PEDAGOGIKASINI O'RGANISHGA BO'LGAN SHART-SHAROITLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada xalq pedagogikasining yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati, uning dolzarbligi va hozirgi kunda xalq pedagogikasini fan sifatida o'qitish uchun yaratilgan shart-sharoitlar, aynan nima uchun o'qitilishi kerakligi sabablari bilan birgalikda, xalq pedagogikasini vazifa va maqsadlari to'liq yoritib berilgan.In this article, the importance of folk pedagogy in youth education, its relevance, the conditions created for the teaching of folk pedagogy as a science, the reasons why it should be taught, and the tasks and goals of folk pedagogy are fully explained. В данной статье всесторонне раскрываются значение народной педагогики в воспитании молодежи, ее актуальность, условия, созданные для преподавания народной педагогики как науки, причины, по которым ее необходимо преподавать, а также задачи и цели народной педагогики.