YOSH BOLALARDA JAMIYAT TOMONIDAN ORTTIRILGAN PNEVMONIYADAGI BRONXOOBSTRUKTIV SINDROMNING XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2025)
Maqolada jamiyat tomonidan olingan pnevmoniya bilan kasallangan yosh bolalarda bronxoobstruktiv sindromning xususiyatlari to'g'risidagi ma'lumotlar keltirilgan. Klinikada pnevmoniya bo‘yicha davolanayotgan 202 nafar bolaning 98 nafarida (48,5%) bronxial obstruktsiya og‘ir bo‘lgan.