AHOLINI FAVQULODDA VAZIYATLARDA HARAKAT QILISHGA PSIXOLOGIK TAYYORLASH MEXANIZMI (Modern education and development, 2025)
Maqolada Favqulodda vaziyat sharoitida odamlarning psixik holati, boshlang‘ich davrda odamlarning reaksiyalari o‘zini saqlash instinktiga asoslanganligi, bunday reaksiyalarning darajasi turlicha bo’lishi to’g’risidagi ma’lumotlar keltirilgan.