“QORAQALPOG‘ISTON SHAROITIDA NOK PAYVANDTAGLARINI HAR XIL EKISH SXEMASIDA EKILGAN KO‘CHATZORIDA FENOLOGIK VA BIOMETIRIK KO‘RSATKICHLARINI O‘RGANISH” (Modern education and development, 2025)
Qoraqalpog‘iston Respublikasi Orolbo‘yi mintaqasi tuproq-iqlim sharoitida nokning payvandtaglarini har xil ekish sxemasida ekilib er ustki qismining biometirik ko‘rsatkichlarini o‘rganganildiВ почвенно-климатических условиях Аралбойского района Республики Каракалпакстан изучены биометрические параметры надземной части прививок груши, посаженных при различных схемах посадки.In the soil and climatic conditions of the Aralboy region of the Republic of Karakalpakstan, the biometric parameters of the above-ground part of pear grafts planted under different planting schemes were studied.