MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARNI RASM CHIZISH VA BADIIY FAOLIYAT ORQALI DIVERGENT TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH USULLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning divergent tafakkurini rivojlantirishda rasm chizish va badiiy faoliyatning o‘rni yoritiladi. San’at faoliyatining bolalarning ijodiy fikrlash qobiliyatiga ta’siri, turli pedagogik yondashuvlar va innovatsion metodlar tahlil qilinadi. Shuningdek, maktabgacha ta’lim muassasalarida badiiy faoliyatni samarali tashkil etish usullari ko‘rib chiqiladi.