BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIGA INGLIZ TILINI O’QITISHDA INTEGRATSIYA JARAYONI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilariga ingliz tilini o’qitishda itegratsiya jarayoni, turlari va uning ahamiyati, hamda unga muvofiq fanlar, metodlar  to’g’risida fikr yuritiladi va muhokama qilinadi. Xorijiy olimlarning jarayonga oid fikr va tajribalari tahlil qilinadi. This article discusses the process of integration in teaching English to primary school students, its significance, types, and the relevant subjects and methods that align with it. The paper presents analyses and discussions on these topics, incorporating insights and experiences from foreign schoolars regarding the integration progress.