DAVLATIMIZDA BOLALAR OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARI BOZORINING O‘RNI VA AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada bolalar oziq-ovqat mahsulotlari bozorida marketing tad-qiqotlari o‘tkazish va bolalar oziq-ovqat mahsulotlari bozorining xususiyatlariga ko‘ra tas-niflanishi  ko‘rib  chiqilgan.  Bolalar  oziq-ovqat  mahsulotlari  bozorining  alohida  elementla-rining o‘zaro bog‘liqlik sxemasi ishlab chiqilgan.