YASHRIN IQTISODIYOTNI DAVLAT BYUDJETIGA ZARARI UNI BARTARAF ETISH MASALALARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezisda yashirin  iqtisodiyot  tushunchasi uni mamlakatimizda tutgan o‘rni va axamiyati uning oqibatlari xaqida fikr yuritilgan. Bundan tashqari xorijiy mamlakatlar tajribasi xam o’rganilgan.