SHAYXZODA SIYMOSIGA TA’RIF (Modern education and development, 2025)
Shukur Burhonov: “Shayxzoda mukammal hayotni yashab o‘tdi. Bu hayot yillar, asrlar o‘tsa-da, o‘rnak qilib ko‘rsatilaveradi. U hamma bilan samimiy munosabatda bo‘lardi. O‘zi ham kelishgan, juda salobatli odam edi.