IJTOMOIY TARMOQLARNING YOSHLAR HAYOTIDAGI ROLI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar hayotidagi o'rni va ta'sirini o'rganadi. Maqolada ijtimoiy tarmoqlarning ijobiy va salbiy tomonlari, yoshlarning ijtimoiy tarmoqlardan foydalanish odatlari, shuningdek, ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar psixologiyasiga, ta'limiga va ijtimoiy munosabatlariga ta'siri tahlil qilinadi. Maqola ijtimoiy tarmoqlardan oqilona foydalanishning ahamiyatini ta'kidlaydi va yoshlarning ijtimoiy tarmoqlardagi faoliyatini tartibga solish bo'yicha tavsiyalar beradi.This article explores the role and impact of social networks in the lives of young people. The article analyzes the positive and negative aspects of social networks, youth social media usage habits, as well as the impact of social networks on youth psychology, education, and social relationships. The article emphasizes the importance of responsible use of social networks and provides recommendations for regulating youth activity on social networks.