SHAXS VA UNING TOLERANTLIK TUSHUNCHASI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada shaxs va tolerantlik tushunchasi, ularning o‘zaro bog‘liqligi tahlil qilinadi. Tolerantlikning jamiyatdagi roli, turlari va inson rivojlanishiga ta’siri yoritilib, uning tinchlik va totuvlikni ta’minlashdagi ahamiyati ko‘rsatib beriladi.