YUK HOSIL QILUVCHI VA YUK QABUL QILUVCHI PUNKTLAR (Modern education and development, 2025)
Yuklarni tashish ishlab chiqarish jarayonining davomidir. U sanoatda ishlab chiqarilgan, qishloq xoʼjaligida yetishtirilgan va boshqa sohalardagi mahsulotni isteʼmolchiga yetkazib beradi.