AVTOBUSLARNI YURISH MASOFALARI TAXLILI VA BOSH YURISH MASOFALARINI MINIMALLASHTIRISH (Modern education and development, 2025)
Avtobuslarni yurish masofalarini tahlil qilish va bosh yurishmasofalarini minimallashtirish masalasi transport tizimini samarali boshqarish,yo'lovchilar uchun qulaylik yaratish va energiya samaradorligini oshirishga qaratilgan muhim jarayondir. Ushbu masalani yechish uchun bir nechta yondashuvlar mavjud: