AVTOBUSLAR HARAKATIGA SALBIY TA'SIR KORSATUVCHI OMILLARNI ORGANISH (Modern education and development, 2025)
Avtobuslar harakatiga salbiy ta’sir ko‘rsatuvchi omillarni o‘rganish, jamoat transporti tizimining samaradorligini oshirish va yo‘l harakati xavfsizligini ta’minlash uchun juda muhimdir. Quyida avtobuslarning harakatiga ta’sir ko‘rsatuvchi asosiy salbiy omillarni tahlil qilamiz: