MAQOLA MAVZUSI: IJTIMOIY PEDAGOGIKANING KASBIY FAOLIYATI (Modern education and development, 2025)
Ijtimoiy pedagogika - bu ta'lim va jamiyatni rivojlantirishga yo'naltirilgan ilmiy soha bo'lib, uning kasbiy faoliyati ijtimoiy muammolarni hal qilish, ijtimoiy yordam ko'rsatish va jamiyatdagi ijtimoiy tengsizlikni bartaraf etish bilan bog'liqdir. Maqola ijtimoiy pedagogikaning kasbiy faoliyatini, uning jamiyatdagi o‘rni va ahamiyatini tahlil qiladi. Shuningdek, ijtimoiy pedagogning kasbiy malakalari va ijtimoiy xizmatlar orqali ijtimoiy muammolarni yechish bo'yicha takliflar bilan tanishtiradi.