TASAVVUF TARIXI - Kamolov Shahzod Baxtiyor o‘g‘li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tasavvuf ta’limotining tarixi atroflicha yoritilgan bo‘lib, uni kelib chiqishi, ma’nosi, unga berilgan ta’riflar hamda uning vazifalari keltirib o‘tilgan. Shuningdek, tasavvufda adashmaslik va tarkidunyochilik masalasiga to‘xtalib o‘tilgan bo‘lib, shu bilan birgalikda uni o‘rgangan olimlar ham keltirilgan.