ҲАРБИЙ ТАЪЛИМ СОҲАСИДА ЎЗИНИ ЎЗИ ТАРБИЯЛАШ УСУЛИНИНГ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ - Норкулов Руслан Раджабович (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Аннотация: Мақолада ўзини ўзи тарбиялаш усулининг ҳарбий таълим соҳасида тутган ўрни ва аҳамияти хусусида фикр юритилган. Муаллиф ўзини ўзи тарбиялаш усулини ёритиб бериш асносида, ушбу методнинг ижобий хусусиятларни шакллантириш ва камчиликларни бартараф этишда, жанговар, ўқув-тарбиявий ҳамда бошқа вазифаларни бажаришда ёрдам беришини асослаб берган.