MUNAVVAR QORI ABDURASHIDXONOV ADIB ABDULLA QODIRIYNING USTOZI - Ravshanova Umida (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya, ushbu maqola Munavvar Qori Abdurashidxonov va Abdulla Qodiriy munosabatlari haqida yozilgan bo’lib, bu ikkala shaxs o’rtasidagi munosabatlar maqolalar va tarixiy xotiralar orqali ochib berishga yordam beradi.