ISLOMIY MOLIYA XIZMATLARINI FINTECH SOHALARDA XORIJ TAJRIBASI ASOSIDA QO‘LLALINISHI - Pulatova Moxira Baxtiyorovna; Abdivahob Sheraliyevich Qulmamatov (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
• A.Baydaulet. “Islom moliya asoslari”, “O‘zbekiston” Toshkent 2019y. • I.Bekken. “Islom iqtisodiy modeli va zamon”, “O‘zbekiston” Toshkent 2019y. • Pulatova M., Qulmamatov A. “O‘zbekistonda islom moliyasini rivojlantirish masalalari” Science and Education 3-1 (2022): 1079-1085. https://www.openscience.uz/index.php/sciedu/article/view/2450/2303 • Mokhira Pulatova, Munira Sultonboeva. “The practice of attracting foreign investment to Uzbekistan and ways of its development. ACADEMICIA: An International Multidisciplinary Research Journal. Year: 2020, Volume: 10, Issue: 4. First page:(515) Last page:(522).” Online ISSN: 2249-7137. • Pulatova M. B., Qulmamatov A. Sh., “Islom moliyasi va uning muomalada paydo bo’lish bosqichlari”, II respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi materiallari to‘plami. –T.: TDIU 2023 • Habib A., “Islamic Finance and Economic Development: Risk, Regulation and Corporate Governance”, 2015 • Hans V., “Islamic Finance: Principles and Practice”, Edward Elgar Publishing, 2021 • The Islamic Financial Services Industry Statistics