ISTE’MOLDA ME’YORLASHTIRILGAN GO‘SHT MAHSULOTLARINI INSON SALOMATLIGIGA FOYDALI TA’SIRI - A.Saidov; Z.Xoliqov (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada go‘sht va go‘sht mahsulotlarini ishlab chiqarish oziq-ovqat sanoatining muhum tarmoqlaridan biri ekanligi, inson salomatligida ularning amaliy ahamiyati to‘g‘risidagi ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.